ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το HerChild;

Το HERCHILD  είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την πόλη του Ηρακλείου. Παρέχει χρήσιμες  και έγκυρες πληροφορίες, άρθρα, προτάσεις ψυχαγωγίας και έναν ολοκληρωμένο οδηγό πόλης για τη μαμά και το παιδί. Η κάθε μητέρα στο Ηράκλειο θα έχει πρόσβαση στην πληροφορία που χρειάζεται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Εγκυμοσύνη, τοκετός, θηλασμός, φροντίδα μωρού και παιδιού, διατροφή, ψυχαγωγία, υγεία, εκπαίδευση, αποδράσεις, προτάσεις και όχι μόνο.

 

Μπορώ να καταχωρήσω ΔΩΡΕΑΝ την επιχείρηση μου;

Ναι. Αν η επαγγελματική σου δραστηριότητα σχετίζεται με τη μαμά ή το παιδί και θέλεις να σε συμπεριλάβουμε ΔΩΡΕΑΝ στον οδηγό πόλης στείλε μας το όνομα της επιχείρησης/δραστηριότητας σου, διεύθυνση και τηλέφωνο στο e-mail: herchildgr@gmail.com ή συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

 

Υπάρχουν ειδικές προσφορές και πακέτα διαφήμισης αν θέλω να κάνω κάποια προνομιακή καταχώρηση για το επάγγελμα που εξασκώ;

Φυσικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαφημιστικά μας πακέτα καθώς και μία οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 6944786892, ή μέσω e-mail: herchildgr@gmail.com.

 

Μπορώ να στείλω δελτίο τύπου σχετικό με εκδήλωση που διοργανώνω;

Ναι. Μας ενδιαφέρει να μας στέλνετε δελτία τύπου για κάθε είδους εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πόλη μας. Στείλτε μας τα δελτία τύπου στο e-mail: herchildgr@gmail.com

 

Μπορώ να μοιραστώ μια εμπειρία, ένα άρθρο μου ή μία πρόταση που έχω στο HerChild;

Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείς μαζί μας ένα κείμενο δικό σου που αφορά τη μητέρα, το παιδί ή το Ηράκλειο.

 

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Επικοινώνησε μαζί μας!

Pin It on Pinterest

Share This